Book review: jilbab pakaian wanita muslimah: pandangan ulama masa lalu & cendikiawan kontemporer - Muhd Najib Abdul Kadir,; Mazlan Ibrahim, (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2010)
This is the review of the book Jilbab Pakaian Wanita Muslimah: Pandangan Ulama Masa Lalu & Cendikiawan Kontemporer