Hubungan pembedahan caesarean dengan ciri-ciri demografi di Hospital Muar, Johor - Hanafiah Mohd Salleh, (Department Of Community Health, Faculty of Medicine, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2002)
﻿ ﻿﻿