Kerja lapangan berterusan: merungkai pembandaran lestari. - Shaharudin Idrus,; Abdul Samad Hadi,; Abdul Hadi Harman Shah,; Ahmad Fariz Mohamed, (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2007)
Sila rujuk teks penuh/ Please refer to full text