The effect of urbanisation on the health of urban residents. - Osman Ali; Zaleha Md. Isa; Mohd. Rizam Abdul Rahman (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2004)
Sila rujuk teks penuh/ Please refer to full text