Projek ekonomi wanita: indikator dalam pembangunan lestari - Maimunah Ismail,; Arbaiyah Mohd. Isa,; Norhashiah M. Hashim, (Universiti Kebangsaan Malaysia, 1995)
Please refer fulltext/Sila rujuk teks penuh