Penggunaan hasil pemikiran sistem dalam perancangan: daripada paradigma sistem keras kepada paradigma sistem lembut. - Hasmiah Kasimin (Universiti Kebangsaan Malaysia, 1994)
Please refer fulltext/Sila rujuk teks penuh