Ilmu Sepanjang Hayat: AeU meterai perjanjian persefahaman dengan Kelab Veteran Komando. - Hamizah, Badiran (Harian Metro, 2016)
Asia e University (AeU) memeterai perjanjian persefahaman bersama Kelab Veteran Komando Malaysia dengan menawarkan program CARE kepada semua ahli yang berminat untuk memperoleh Sijil Diploma Tahap empat.