Prinsip dan Amalan Pengurusan Edisi kedua - Juhary, Ali; Ishak, Haji Ismail (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2018)
Buku ini banyak mengupas aspek teori, prinsip dan amalan pengurusan semasa, sama ada yang diamalkan oleh organisasi di luar mahupun di dalam negara. ISBN:97898384976