Graduan AeU berketerampilan - Azmi, Siti Nurazlinee (berita harian, 2014)
Majlis konvokesyen ke - 4 yang telah diadakan di PWTC KL telah menyaksikan kejayaan pelajar terutamanya graduan PhD. Graduan PhD yang sangat menonjol pada hari itu ialah Menteri Pendidikan Republik Namibia, Dr David Richard Namwandi and Tan Sri Syed Hamid Albar.