Menteri Pendidikan Namibia terima PhD daripada AeU - Azmi, Siti Nurazlinee (berita harian, 2014)
Majlis konvokesyen ke - 4 yang telah diadakan di PWTC KL telah menyaksikan kejayaan pelajar terutamanya graduan PhD. Graduan PhD yang sangat menonjol pada hari itu ialah Menteri Pendidikan Republik Namibia, Dr David Richard Namwandi.