Pelajar Antarabangsa Terima Ijazah - Berita, Harian (Berita Harian, 2014)
Lebih 1200 graduan dari serata dunia, dan daripada angka tersebut, seramai 300 graduan adalah dari Indonesia, Sri Lanka, Vietnam, Namibia dan beberapa negara ACD lain, menerima ijazah pada Konvokesyen AeU yang ke-4