Aeu tingkat keupayaan guru. - Berita, Harian (Berita Harian, 2013)
Sistem pengajian teradun-Evolusi sistem teknologi maklumat-infrastruktur moden yang efisyen seperti perpustakaan yang mempunyai koleksi dalam bentuk elektronik-Alvin Chee Che Wei, Guru dan pelajar ijazah sarjana muda pendidikan (TESL) dengan kepujian.