AeU lahir guru prasekolah bertauliah. - Berita, Harian (Berita Harian, 2013)
Pendidikan terbaik untuk kanak-kanak-kursus bertepatan-pembelajaran teradun yang fleksibel an praktikal-Prof Dr. John Arul Philip, Dekan Sekolah Pendidikan dan Sains Kognitif AeU.