Aturcara Majlis Lawatan Rasmi Duli Yang Maha Mulia Tunku Ampuan Besar Negeri Sembilan Darul Khusus Tuanku Aishah Rohani Binti Almarhum Tengku Besar Mahmud Tuanku Canselor ke USIM - Universiti Sains Islam Malaysia (Universiti Sains Islam Malaysia, 2012)
Sempena Pemasyhuran Kebawah Duli Tuanku Sebagai Canselor USIM pada 3 Disember 2011