Majlis Makan Malam Kor SUKSIS Universiti Malaysia Perlis - Anon (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis Makan Malam ini dianjurkan sempena pertauliahan Kor SUKSIS Universiti Malaysia Perlis, berlangsung pada 28 Jun 2010 di Dewan Warisan, Kangar, Perlis.