Teks Ucapan Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor UniMAP sempena Majlis Makan Malam Jasamu Dikenang – Hajah Foyziah - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di Hotel Putra Palace, Kangar, Perlis.