Teks Ucapan Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin, Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) sempena Pelancaran Projek Perintis Suluh Bacaan Peringkat Parlimen Padang Besar - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di perkarangan Perpustakaan Cawangan Padang Besar, Perlis.