Peranan sastera dalam menjana modal insan pelajar Melayu ke arah kemajuan pendidikan - Siti Khariah, Mohd. Zubir, Dr. Hajah (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Seminar berlangsung pada 29 - 31 Mac 2010 di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar, Perlis.