Statistik terpilih pendapatan dan perbelanjaan isi rumah, Perlis - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan, Malaysia, 2023)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my/portal-main/home