Keluaran graduan IPTS peringkat Sarjana tahun 2020 mengikut bidang pengajian, jantina dan kewarganegaraan - Malaysia, Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) (Kementerian Pengajian Tinggi (KPT), Malaysia, 2023)
Link to publisher homepage at https://www.mohe.gov.my