Bilangan kemasukan, enrolmen dan keluaran bagi lain-lain peringkat mengikut jantina berdasarkan Universiti Awam (UA), 2020-2021 - Malaysia, Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) (Kementerian Pengajian Tinggi (KPT), Malaysia, 2022)
Link to publisher homepage at https://www.mohe.gov.my