Tindakan Pembangunan Bumiputera 2030 (TPB2030) - Malaysia, Unit Peneraju Agenda Bumiputera (Unit Peneraju Agenda Bumiputera (TERAJU), Malaysia, 2022)
Link to publishers homepage at https://www.teraju.gov.my/