Jumlah keseluruhan taburan kes Covid-19 di Malaysia : sehingga 25 Mei 2021, 12 tengah hari - Malaysia, Kementerian Kesihatan (Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), 2022)
This item is made available on Ministry of Health Malaysia, Covid-19 homepage at http://covid-19.moh.gov.my/