Program Sehari Bersama UniMAP : Ketua-Ketua Jabatan Persekutuan/Negeri Perlis - Anon (Universiti Malaysia Perlis, 2009)
Program ramah mesra ini diadakan pada 29 April 2009 (Rabu) dengan anggaran melibat kehadiran seramai 165 orang. Semua peserta dibawa melawat sekitar Kampus Teragih UniMAP dan juga Kampus Tetap di Ulu Pauh dan Sungai Chucuh.