Bilangan Enrolmen Pelajar mengikut Taraf Warganegara dan Jantina berdasarkan Universiti Awam (UA), 2019-2020 - Malaysia, Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) (Kementerian Pengajian Tinggi (KPT), Malaysia, 2021)
Link to publisher homepage at https://www.mohe.gov.my