Anak autisme perlu dibantu fahami realiti kehidupan - Normaliza, Abd Rahim Prof. Dr. (Berita Harian, 2021)
Prof. Dr. Normaliza Abd Rahim adalah pensyarah dari Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi. Universiti Putra Malaysia