Peratus perbelanjaan penggunaan isi rumah mengikut kumpulan umur ketua isi rumah, Perlis, 2019 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan, Malaysia, 2021)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my