Pecahan kes baharu jangkitan covid-19 Malaysia (17 September 2020) - Malaysia, Kementerian Kesihatan (Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), 2021)
Link to publisher homepage at http://covid-19.moh.gov.my/