Bilangan Staf Akademik berdasarkan Tahap Kelulusan Tertinggi dan Jantina mengikut Politeknik (2018-2019) - Malaysia, Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) (Kementerian Pengajian Tinggi (KPT), Malaysia, 2021)
Link to publisher homepage at https://www.mohe.gov.my