Warisan seni Keris tradisional Melayu: satu analisis dari perspektif kebudayaan Melayu - Shuhairimi, Abdullah (Penerbit UniMAP (UniMAP Press), 2020)
Link to publisher's homepage at https://penerbit.unimap.edu.my/