Inovasi aplikasi Google dalam pengajaran dan pemudahcaraan Kesusasteraan Melayu abad ke-21 memupuk pemikiran kreatif dan onovatif dalam kalangan pelajar - Ani, Omar (Penerbit UniMAP (UniMAP Press), 2020)
Link to homepage publisher's at https://penerbit.unimap.edu.my/