Dialog Sasterawan Bugar kembali sastera Melayu - Aininulniza (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2020)
Sudah menjadi hasrat Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) untuk membugar kembali elemen-elemen sastera Melayu di universiti dengan memasyarakatkan Sasterawan Negara (SN) dalam kalangan para pelajarnya.