Bilangan Kemasukan, Enrolmen dan Keluaran mengikut Peringkat Pengajian dan Jantina berdasarkan UA (2018-2019) : Peringkat Diploma - Malaysia, Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) (Kementerian Pengajian Tinggi (KPT), Malaysia, 2020)
Link to publisher homepage at https://www.mohe.gov.my