Kenyataan Akhbar Kementerian Kesihatan Malaysia : Situasi semasa jangkitan penyakit Coronavirus 2019 (Covid-19) di Malaysia 1 September 2020 - Malaysia, Kementerian Kesihatan (Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), 2020)
This item is made available on Ministry of Health Malaysia, Covid-19 homepage at http://covid-19.moh.gov.my/