Kenyataan Akhbar Kementerian Kesihatan Malaysia : Situasi terkini jangkitan 2019-nCoV dan pengesanan kes baharu di Malaysia - Malaysia, Kementerian Kesihatan (Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), 2020)
This item is made available at http://covid-19.moh.gov.my