Kenyataan Akhbar Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia : Kesiapsiagaan dan respons KKM dalam menghadapi potensi penularan Novel Coronavirus, Wuhan, China - Malaysia, Kementerian Kesihatan (Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), 2020)
This item is made available on http://covid-19.moh.gov.my