Bilangan kargo yang dikendalikan mengikut lapangan terbang, Malaysia, 2016-2018 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2020)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my