Peratusan Capaian Isi Rumah Terhadap Perkhidmatan dan Peralatan ICT Mengikut Negeri, Malaysia, 2015, 2017 dan 2018 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my