Tempat Kediaman, Isi Rumah dan Purata Saiz Isi Rumah mengikut Negeri, Malaysia, 2016-2018 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my