Bilangan Staf Akademik Mengikut Taraf Warganegara dan Jantina Berdasarkan UA (2017-2018) - Malaysia, Kementerian Pendidikan (Kementerian Pendidikan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.moe.gov.my