Peratus Kebolehpasaran Graduan Mengikut Politeknik (2017) - Malaysia, Jabatan Pendidikan Politeknik dan Kolej Komuniti (Kementerian Pendidikan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at http://mypoliteknik.edu.my