Bilangan Kemasukan,Enrolmen dan Keluaran (Sepenuh Masa) Program Diploma Setakat Okt. 2018 Mengikut Bidang Pengajian dan Jantina - Malaysia, Jabatan Pendidikan Politeknik dan Kolej Komuniti (Kementerian Pendidikan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.jpkk.edu.my