Kapasiti dan Bilangan Penghuni Asrama Mengikut Kolej Komuniti (Okt. 2018) - Malaysia, Jabatan Pendidikan Politeknik dan Kolej Komuniti (Kementerian Pendidikan Malaysia, 2019)
Link to publisher homepage at https://www.jpkk.edu.my