Teks Ucapan Dato' Naib Canselor Sempena Sambutan Maal Hijrah UniMAP - Zul Azhar Zahid Jamal, Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Sempena Majlis Sambutan Maal Hijrah UniMAP pada 5 Oktober 2018 bertempat di Dewan Kecemerlangan UniMAP, Pauh Putra.