Teks Ucapan Dato' Naib Canselor Sempena Program Taklimat Waris Minggu Suaikenal Sesi 2018/19 - Zul Azhar Zahid Jamal, Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Program Taklimat Waris Minggu Suaikenal Sesi 2018/19 pada 27 Ogos 2018.