Teks Ucapan Dato' Naib Canselor Sempena Majlis Sambutan Riang Ria Raya UniMAP 2018 - Zul Azhar Zahid Jamal, Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Majlis Sambutan Riang Ria Raya UniMAP 2018 pada 2 Julai 2018 bertempat di Dewan Ilmu UniMAP, Pauh Putra.