Talking Point Naib Canselor Sempena Program Senam Ria Bersama Pengurusan Tertinggi Universiti Sempena MSK Sidang Akademik 2018/19 - Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Perjumpaan Mingguan Berlangsung pada 31 Ogos 2018 bertempat di Kompleks Sukan UniMAP, Pauh Putra.