Talking Point Naib Canselor Sempena Perjumpaan Mingguan Pengurusan Tertinggi Universiti - Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Perjumpaan Mingguan Berlangsung pada 7 Mac 2018 bertempat di Kompleks Sukan UniMAP, Pauh Putra.