Talking Point Naib Canselor Sempena Perjumpaan Mingguan Bersama Pengurusan Universiti - Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Perjumpaan Mingguan Berlangsung pada 24 Januari 2018 bertempat di Kompleks Sukan UniMAP, Pauh Putra.