Talking Point Naib Canselor Sempena Perjumpaan Mingguan Bersama Pengurusan Tertinggi Universiti - Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Perjumpaan Mingguan Berlangsung pada 12 Disember 2018 bertempat di Kompleks Sukan UniMAP, Pauh Putra.